Övrigt

Robusta skyddsskor för ömma tår

Ifall du av någon outgrundlig anledning får för dig att släppa ett säkerhetsskåp på din egen fot så kanske det blir svårt att göra mycket åt den saken. Men för att undvika de annars sannolika följderna av ett sådant scenario, då sådant betydligt mer troligt inträffar ofrivilligt och från ett olycksperspektiv, kan man med fördel se till att åtminstone ha rätt skor på sig. Rätt skor i detta avseende syftar naturligtvis till skyddsskor.

Berendsen Workwear erbjuder ett sort utbud av skyddsskor där valmöjligheter bland modell, passform, användningsområde och även stil finns att tillgå. I form av skydd kan detta handla om till exempel ytmaterial med egenskaper som olje- och även syraresistans, även flamsäkring, och självfallet också olika varianter av stålhätta i tåpartier och eventuellt också i sula.

Principen med skyddsskor är att de ger en extra liten trygghetsförsäkring som förhoppningsvis aldrig egentligen ska komma till att behövas. Men beroende på arbetsplatsförhållanden och övriga riskfaktorer kan dessa också utgöra ett krav och en annars också nödvändig säkerhetsåtgärd.

Berendsen Workwear har en lång erfarenhet av alla former av arbetsutrustning i form av arbetsskor, skyddsskor och arbetskläder. Genom detta kan du tryggt förlita dig på att Berendsen kan leverera just de skyddsskor som din verksamhet kräver och som dessutom kommer till att uppskattas av bärarna.

Berendsen erbjuder dessutom en mycket smidigt hyrservice för skyddsskor och arbetsskor. Läs mer om detta erbjudande och Berendsens utbud av skyddsskor på Berendsen.se.