Kläder

Snygga damjackor i dun och lättdun

Lager med luft är viktigt för att hålla värmen. Detta är anledningen till varför dun i dunjackor är så bra på att hålla värmen och isolera mot kyla och isande vindar. På Sealife.se kan du utforska ett stort sortiment av damjackor med dun och lättdun. Dunjackorna på Sealife.se finns i många olika utformningsvarianter och modeller ämnade för olika funktion och rådande klimat.

Jkt Pearl från märket North Sails är en mycket enkelt designad, men stilren och funktionell, dunjacka. North Sails Jkt Pearl är en damjacka tillverkad med lättdun, med muddar i ärmslut, och finns tillgänglig i marinblått och vitt.

Men dunjackor på Sealife.se finns också tillgängliga från andra märken, bortsett från North Sails, såsom Dolomite, Barbour, Sail Racing, Henri Lloyd och Parajumpers. Ett färgglatt exempel kan nämnas i form av jackan Henri Lloyd Violet Lightweight Down Jacket, tillgänglig i orange. Denna damjacka är gjord av 100 % nylon, är isolerad med lättdun, och håller en något slimmad design. Jackan är vattenavvisande.

Sealife.se har dessutom en jacka i sin katalog som har ett yttre material som blivit hårt ytbehandlat med teflon vilket har resulterat i bästa möjliga vatten- och smutsavvisning. Denna damjacka heter Dolomite Karakorum WJ. Dolomite Karakorum WJ är en figursydd jacka tillverkad av 100 % polyamid och stoppad med ankdun.

Besök Sealife.se och kika vidare i en utförlig katalog av dun- och lättdunsjackor (och andra damjackor).