Transport och industri

Stapelbara lådor

Det är inte säkert att ingenjör Gösta Berglöf hade föreställt sig vilket succé hans uppfinning skulle ha i industrins värld men ett faktum kvarstår: Berglöfslådan är här för att stanna.

Med över 60 år ”i branschen” finns denna låda tillgänglig i väldigt många företag i Sverige idag och en stor förtjänst till detta är just ett annat namn som är direkt kopplat till namnet Berglöfslådan: MoveTech.

MoveTech har fått äran att fortsätta producera denna låda som idag tillverkas med samma höga krav på kvalité som för 60 år sedan. De två modellerna MoveTech kommer ut på marknaden med, Berglöfslådan Custom och Berglöfslådan Premium är väldigt starka, lätt att hantera, som kan hanteras med kätting, eller truck. En stor fördel är att de lådorna är staplingsbara vilket leder till en mycket bättre användning av utrymmen. En säkrare stapling sker genom att fötterna är utrustade med fläns.

Berglöfslådan Custom tillverkas i olika varianter som t.ex. Berglöfslådan Custom Dubbelbotten och Berglöfslådan Custom Bottentömmande, två uppskattade produkter. Som namnet tyder på Berglöfslådan Dubbelbotten har denna låda en dubbelbotten vilket bl.a. förstärker bottenkonstruktionen och ökar tätheten. Den andra varianten, Berglöfslådan Custom Bottentömmande är utrustade med en lucka i botten som gör tömmandet mycket lättare och dessutom kontrollerbart.

Till båda två lådorna går att beställa en del tillbehör som t.ex. lock, hjulsatser i nylon eller polyuretan, tappkran, standard fötter (lösa fötter), möjlighet till märkning, mm.

Du hittar alla lådor här.