Hyr inte bara bord, utan det som fixar det lilla extra

Man kan knappt föreställa sig en tillställning utan garderob och med Table som leverantör är saken säkrad. Ett brett sortiment finns att välja bland, med allt från den lyxiga röda mattan, kompletterad med entréstolpar där eldkorgar eller marschaller lyser upp stämningen till tamburmajorer och uppvärmning med hjälp av gasolvärmare. Garderobsställningarna kompletterar det hela med plats för hundratals plagg.
Entréstolparna är till för att kunna leda folk vid eventuella köbildningar eller för att markera entrén. Höjden på dessa stolpar i mässing är 90cm och möjlighet att hyra separat band finns. Banden till ovannämnda stolpar är i flätat rött rep i längden 1,6m.
Önskar man att ge ett lyxigare intryck väljer man ett sammetsklätt rep i samma längd och färg som det flätade repet.
Ett alternativ till entréstolparna är entréstolpar i rostfri med blått band som har samma funktion som nämnda entréstolpar men med en längd på hela 3m.
Table har som tillval en variant av röd matta som är plastklädd och som är i varianten engångsmatta. Med en bred på 2m kapas den röda mattan vid önskad längd. Möjligheten finns till val av andra färger.
Som komplement offererar Table kunden möjligheten att välja eldkorgar med gnistskydd och gasoltub i så kallade PK10 flaskor för uppvärmning av lokaler, tält eller terrasser. Gasoltuben passar gasolsvampen i krom som är 195cm hög.
Garderobsställningar till 50 eller 200 galgar samt galgar med medföljande garderobsbricka kompletterar förberedningen till fest och det är bara gäster som väntas att komma!