Den bästa hjälpen med bilen

Den bästa hjälpen med bilen

God morgon, god middag, god kväll, allt beror på när du läser det här inlägget. Det är många av er som har bett mig skriva ett rekommendationsinlägg, därför tänkte jag skriva ett sådant idag. Jag kommer berätta för er om den hjälpen jag har fått med bilvård nära Mölnlycke av företaget MT Perma-Lack i Askim AB.

Att ta hand om bilen har aldrig varit min starka sida, därför undviker jag ofta att göra det. Som ni säkert kan lista ut leder det till att min bil oftast är ganska smutsig, både invändigt och utvändigt. Med jämna mellanrum brukar jag dock städa den invändigt, eller ja jag tar bort skräp och liknande. Det är väldigt länge sedan jag grundstädade den själv, både inne och ute. Min pappa var trött på att se min bil så smutsig så han skrev ett företagsnamn på en lapp och sa till mig att åka dit. Jag gjorde som han sa, jag åkte dit och fick hjälp med bilvård nära Mölnlycke. Eftersom jag hade sett min bil lika smutsig hela tiden hade jag inte ens reflekterat över hur smutsig den faktiskt var. Det slog mig dock hur smutsig den hade varit när jag väl såg hur ren den blev efteråt, det var som att jag åkte därifrån med en helt annan bil än den jag kom i. Jag blev faktiskt väldigt glad över att se den skillnaden, det har gjort att jag har blivit mer medveten om bilen och dess skick. Numera är det mycket viktigare för mig bilen ska vara ren, det kan jag tacka min pappa och det här företaget för. Avslutningsvis skulle jag vilja tipsa er om MT Perma-Lack i Askim AB utifall att ni skulle vilja ha hjälp med bilvård nära Mölnlycke. 


Kommentarer är stängda.