Drömmer om ett nytt badrum

Drömmer om ett nytt badrum

Hejsan hoppsan bloggen! Nu är det inte många veckor kvar tills det blir semester och som jag har väntat. Enda sedan sommarvärmen kom hit så har man gått runt och i princip räknat dagarna som är kvar. Jag har äntligen hunnit landa i min nya lägenhet och även fast det finns en hel del som jag vill göra med lyan så trivs jag väldigt bra, Trelleborg är en väldigt fin stad måste jag säga. Min största dröm med lägenheten är att få byta ut mitt nuvarande badrum. Jag har redan börjat kolla lite med bostadsrättsförening om det är tillåtet att renovera lägenhetens badrum och jag har fått tillstånd till det. Tidigare har jag alltid bott i hyresrätt vilket innebär ganska höga begränsningar när det kommer till just renovering, men nu bor jag alltså i bostadsrätt vilket innebär att jag får göra vissa förändringar. De lägenheterna som jag tidigare bott i har inte varit nyrenoverade precis utan det har antingen varit gammalt kakel eller plastmattor i badrummen. Så ni kanske förstår att jag nu vill ha ett ordentligt och fräscht badrum. Jag kunde absolut köpt en totalrenoverad bostadsrätt men då stiger priset betydligt mycket mer och då tänkte jag att det kunde vara bättre att köpa något som jag kunde renovera utefter hur jag vill ha det. Någon renovering av badrum är inte aktuellt i dagsläget men när tiden kommer så är badrummet det första stället som kommer få sig ett rejält lyft. Det kan jag garantera er, men först vill jag ha kunna njuta av semestern och efter det så får vi se hur mycket pengar som finns kvar för att kunna unna sig ett fint badrum. I övrigt så är det inte mycket annat som jag vill ändra på i min lägenhet, utan det är lite små korrigeringar här och där men det är lugnt. Nu ska jag ut och njuta av solen i Trelleborg, ha det fint!  


Kommentarer är stängda.