Idag hanterar jag stressen mycket bättre

Idag hanterar jag stressen mycket bättre

Hallå där! Det gläder mig att du har kommit hit för att läsa ett nytt inlägg, förhoppningsvis kommer ni gilla det ni läser. Tanken är att jag ska prata med er om företaget jag vände mig till för att få hjälp med stresshantering i Kungsbacka, de heter Harmoni Balans i Livet. Ifall ni vill veta mer om dem kan ni läsa vidare här.

Jag är en person som nästan alltid är stressad, även de gånger då jag egentligen inte har något att stressa över. Det går att beskrivas genom att jag på något sätt skapar stress i en situation för att jag får för mig att jag bör vara stressad över det. Jag vet att det kan låta konstigt men det är så det är. Jag tror att anledningen till att jag är stressad så ofta är för att jag aldrig riktigt har lärt mig hur jag ska hantera stressen för att behärska den, istället har jag låtit stressen ta över. Tidigare har det ändå känts som att jag på en viss grad ändå har klarat av den med det kom till sin bristningsgräns, det var då jag sökte mig till det här företaget för att få hjälp med stresshantering i Kungsbacka. Hos dem har jag fått otroligt bra hjälp med att lära mig hantera stressen, jag har fått många underlättande tips för hur jag ska hantera situationer när man är stressad. Sedan dess har jag inte alls känt mig lika stressad, de stunder då jag faktiskt har känt mig stressad har jag ändå kunnat hantera situationen mycket bättre. Jag är väldigt tacksam för allt den hjälpen jag har fått av dem med stresshantering i Kungsbacka, tack vare dem mår jag idag mycket bättre allmänt och jag känner mig inte alls lika stressad längre. 


Kommentarer är stängda.