Hjälp att filma en musikvideo

Hjälp att filma en musikvideo

Hallå där! Vad roligt att du har kommit hit, varmt välkommen ska du vara. Min tanke med det här inlägget är att prata med er om den hjälpen jag har fått från företaget Commercial and Brands. De har nämligen hjälpt mig med en filminspelning i Göteborg.

Som ni kanske redan är medvetna om älskar jag allt som har musik, jag spelar till och med in viss musik själv och släpper låtar. Musiken har alltid funnits nära mitt hjärta, det har blivit en väldigt stor del av mitt liv. På senare tid har jag blivit allt mer intresserad av att dessutom göra musikvideos till mina låtar, det är något som enligt mig ger mer karaktär till musiken. I början försökte jag producera en egen musikvideo med hjälp av några vänner, det resulterade dock inte alls som jag hade tänkt mig. Eftersom jag ändå har blivit ganska stor inom musiken och det är många som vet vem jag är vill jag att det ska vara snäppet mer professionellt. Därför valde jag att höra av mig till Commercial and Brands för att få deras hjälp med filminspelning i Göteborg. Genom att ta hjälp av dem skulle jag få en professionell musikvideo som kunde representera min musik aningen bättre, vilket var precis det jag var ute efter. Allt arbete med dem hade en hög standard och jag märkte tidigt att de var väldigt seriösa och engagerade i allt som hände. Personligen tycker jag att det var otroligt skönt att de var så professionella, det gjorde att jag kunde lita på att jag skulle få en bra video i slutändan. När jag väl fick se den insåg jag hur stor skillnad det var mellan denna video och den jag gjorde på egen hand, den jag gjorde med Commercial and Brands var tusen gånger bättre. Därmed skulle jag vilja råda er att också vända er till dem om ni skulle behöva hjälp med en filminspelning i Göteborg. 


Kommentarer är stängda.